Wat een gedoe (go back »)

September 30 2008, 8:21 PM

Het gaat me toch een partijtje slecht met de economie van Amerika op het moment. Loopt nu echt uit de hand. Sommigen vergelijken het zelfs met the crash van '29. Er is een bail out van $700 miljard voorgesteld maar die gaat niet door. De Amerikanen zitten met de handen in het haar, merk het iedere dag.

Met mij gaat het aardig goed hoor, mijn hele leven wordt niet beinvloed door de economie. Ik zit nu zo langzamerhand in een routine. Opstaan, naar school gaan, opletten, naar huis gaan, huiswerk maken en SLAPEN, lig ongeveer om 10 uur in m'n bed (hemels bed). Op school gaat alles ook lekker z'n gangetje, ken al veel mensen en begin er steeds meer van te genieten. Ben bij biologie de beste van de klas met een gemiddelde van 100,694%, kan het zelf eigenlijk ook niet geloven, over verborgen talenten gesproken. Met Frans loopt alles ook gesmeerd, misschien iets te makkelijk want het is geen uitdaging. Mijn favoriete les is Conversations in Diversity, Sociology and Psychology. Het is een klas met alleen maar juniors en seniors en ik voel me helemaal thuis. De gesprekken zijn van een hoger niveau en alle studenten zijn dan ook slimmer dan de rest van de mensen in mijn overige klassen. Het is mijn laatste uur dus heb iedere dag iets om naar uit te kijken.

Heb soms niets te doen in het weekend dus dat is op dit moment m'n grootste probleem. Ga denk maar eens wat plannen maken met mensen van school, want ben hier niet om op m'n derriere te blijven zitten! Komen ook weer leuke films in de bioscoop dus ben helemaal in m'n element.

 

Comments

Displaying 0 - 0 of 0 comments

No comments yet. Be the first one to comment!

Add Comment

You must be logged in to comment

Profile

DoOo91

Statistics

Comments 0
Page views 460

Layout Credit

Designed by Austin Markkk;